Uutiset

September 29, 2021

Pelin tarkistus: Evoplayn Baccarat 777

Evoplay Entertainment julkaisi Baccarat 777: n vuonna 2018. Peli säilyttää kaikki standardin Baccaratin näkökohdat ja lisää erityisen Lucky Sevens -vedon. Tämän seurauksena pelaajat voivat helposti voittaa enemmän tällä uudella Baccarat -versiolla. The sääntöjä ovat yksinkertaisia, ja käyttöliittymän avulla pelaajat voivat seurata jokaista pelivaihetta helposti. Otimme aikaa testata Baccarat 777 -peliä ja keksimme erittelyn kaikista ominaisuuksista. 

Pelin tarkistus: Evoplayn Baccarat 777

Säännöt

Peli noudattaa Baccaratin perussääntöjä. Pelaajat pyrkivät saamaan voittavan käden, joka on lähin tai yhtä suuri kuin 9. Jakaja käyttää kahdeksan korttipakkaa, ja jokerit poistetaan ennen sekoittamista. Pelaajat panostavat sitten yhteen kolmesta vaihtoehdosta:

  • Pelaajan panos
  • Pankkipanos
  • Tasapeli

Käsittely alkaa kahdella kuvapuoli ylöspäin -kortilla pelaajalle ja kahdella kuvapuoli ylöspäin -kortilla pankkiirille. Jos kumpikaan käsi ei saa kahdeksan tai yhdeksän pistettä, pelaajalle annetaan kolmas kortti kolmen kortin sääntöjen mukaisesti.

Pelaajan vetämän kortin arvon mukaan jakaja voi saada myös kolmannen kortin. Lopulta käsi, jolla on 9 pistettä tai lähin, voittaa kierroksen.

Jokaisella kortilla on eri arvo Baccaratissa, kuten alla on esitetty:

  • Ässä - 1 piste
  • 10, Jack, kuningatar ja kuningas - 0 pistettä
  • 2-9 - etupuolella oleva arvo

Baccarat 777 -vedot  

Baccarat 777 on parempi kuin tavallinen baccarat -peli lisävedonlyöntivaihtoehtojen vuoksi. Tässä suhteessa pelaajat saavat mahdollisuuden jakaa riskejä ja ansaita enemmän rahaa. Tässä on kaikki muut vedonlyöntivaihtoehdot:

Erikoisparit

Voit lyödä vetoa seuraavista pareista:

  • Pelaajapari - Tämä veto voittaa, kun pelaajalle jaetaan kaksi samanarvoista korttia missä tahansa pelissä ja se maksaa suhteessa 10: 1

  • Täydellinen pari - voittaa, jos pelaajalle jaetaan kaksi samanlaista korttia. Se on sama arvo ja sama puku. Voittosuhde on 25: 1

  • Banker Pair - Tämä panos voittaa, kun pankkiirille jaetaan kaksi samanarvoista korttia missä tahansa pelissä ja se maksaa suhteessa 10: 1

  • Joko pari - veto voittaa, jos joko pelaaja tai pankkiiri saa minkä tahansa parin pelin alussa. Sen voittosuhde on 5: 1

Luonnollinen 9

Luonnollisen 9. sivuvedot ovat kahdenlaisia. Jokainen maksaa suhteessa 9: 1:

  • Pelaajan luonnollinen 9 - Voitto, kun kahden kortin arvo jaettiin pelaajalle alussa 9
  • Banker's Natural 9 - Voitti, kun kahden kortin arvo jaettiin pankkiirille alussa 9

Onnekas 7

Tämä on kannattavin veto, joka maksetaan suhteessa 77: 1. Voitat, jos pankkiirille tai pelaajalle jaetut kaksi korttia ovat minkä tahansa tason seitsemän.

Lisäominaisuuksia

Baccarat 777: ssä on yksityiskohtainen käyttöliittymä, joka tekee pelin pelaamisesta erittäin helppoa. 10, 25, 50 ja 100 pelimerkkiä oikeassa alakulmassa mahdollistavat panoksen koon säätämisen. Keskellä oleva kauppapainike auttaa sinua aloittamaan kierroksen. Peli seuraa jokaista panosta, jotta voit seurata panostushistoriaasi. Lisäksi voit vaihtaa demotilan ja oikean rahan välillä.

Tuomio

Evoplay Entertainment teki erinomaista työtä Baccarat 777: ssä ottamalla kasinon suosikin ja lisäämällä käänteen lisäämällä vedonlyöntivaihtoehtoja. Talon etu on edelleen alhainen, 1,1%. Yksinkertaisten sääntöjen mukaan jokainen pelaaja voi oppia pelin ja olla tasalla kokeneiden pelaajien kanssa hetkessä.

undefined is not available in your country. Please try:
Baccaratin hallitseminen vuonna 2024: Kattava opas pelaajille kaikilla tasoilla
2024-04-18

Baccaratin hallitseminen vuonna 2024: Kattava opas pelaajille kaikilla tasoilla

Uutiset